Indien je bij ons een puppy komt halen verzekeren wij jou het volgende :

Een gezonde pup die volgens de regels gefokt werd. De pups zijn getiterd,ev.ingeënt, ontwormd en met alle papieren in orde. De moeder en meestal ook de vader zijn bij ons te bezoeken.

Onze honden komen uit showlijnen en hebben een Sint-Hubertus Stamboom.

Wij beginnen vanaf dag 3 met het bio sensor programma.De pups worden elke dag door simpele oefeningen even blootgesteld aan lichte stress. Zo worden de pups stressbestendiger en gaan dus veel makkelijker iets aanleren.Ook voor de gezondheid heeft dit een goede invloed.

Vanaf week 3 leren wij het fluitje aan.Vanaf dan worden ze geintroduceerd met vaste voeding,telkens als er wordt gegeten,wordt er op voorhand even gefloten.Zo leren ze snel de link te leggen.Fluiten=eten!! Dit komt zeer goed van pas later om uw hond te laten komen.

Vanaf week 5 gaan de pups overal mee met ons waardoor ze een heel uitgebreide basis krijgen voor hun socialisatie,mee met de auto,naar het stad,de hondenschool,...

In week 7 worden ze getiterd en ev.geënt,gechipt,geswabt en geregistreerd.

Ook gaan wij met de pups naar een verwarmd zwembad waar ze onder professionele begeleiding aan watergewenning doen.

Onze pups verlaten pas na 8 weken het nest. Wij leveren bij de pup een mooi puppy starter pakket,waaronder voeding,snacks, speeltje, kauwbeentjes, pamperdoeken, wat uitleg, een contract om de hond veilig te stellen en een factuur om de koper veilig te stellen.

De stamboom volgt later,aangezien deze wordt aangevraagd bij de KMSH en dit wel even wat werk vereist.

 

Wij zijn fervente fan van titeren dus worden onze pups,net als onze volwassen honden getiterd.Bij het naar huis gaan,ontvangen jullie alle nodige uitleg in verband met dit onderwerp.Wij zouden het dan ook erg appreciëren dat dit wordt verder gezet.

Wij zijn ferme tegenstanders van castratie en sterilisatie. De hormonen zijn niet voor niks aanwezig in het lichaam en wij kunnen ook niet begrijpen waarom men in een gezonde hond zou gaan snijden.Wij raden dit dan ook ten sterkste af.